inspirasjon fra Gyldendal forlag

Vi feirer ny bok – Vakker strikk til alle årstider. Vinn garn til jakken på bokomslaget!

Foto: Anne Helene Gjelstad

Foto: Anne Helene Gjelstad

blaibok

Da har vi trukket en vinner: Gratulerer til Siri Eikrem Skotland (@skokrem)! Du har vunnet garnpakke til jakken på bokomslaget til den nye boken Vakker strikk til alle årstider.
Send oss din postadresse, så får du tilsendt garnpakken.

God fornøyelse!

 

Endelig er oppfølgeren til strikkeboksuksessen Lekre masker og lekne sting her. I boken Vakker strikk til alle årstider kan du drømme deg bort i vakre strikkemodeller og fantastiske fotografier! Sidsel J. Høiviks fantasifulle strikkemodeller er nydelig foreviget av fotograf Anne Helene Gjelstad, og alle bildene er tatt ute i naturen – i alle årstider. Kombinasjonen av vakre fotografier og flott strikk gjør dette til en bok som pirrer både øyet og skapertrangen.

Med denne vakre boken fører strikkedesigner Sidsel J. Høivik deg inn i sin fargerike verden bestående av nytt og gammelt, tradisjoner, mønster, garn, farger og strikkepinner. Her finner du mer enn 50 oppskrifter til dame på skjørt, kjoler, tunikaer, jakker, skjerf, luer, pulsvarmere og vesker. Sidsel elsker å leke med tradisjoner, farger, teknikker og mønstre og blander gjerne gammelt og nytt på sin helt spesielle måte. Hun bruker gjerne både strikk, hekling, broderi, perler, paljetter og ulike knapper i ett og samme plagg.

Vi feirer denne utgivelsen med en konkurranse hvor du kan vinne garn til den vakre jakken på omslaget til boken.


vakkerBetingelser for konkurransen
Konkurransen foregår på Instagram. Alt du trenger å gjøre er å regramme bildet av bokomslaget som er lagt ut på kontoen til @strikke, og tagge med #vakkerstrikktilalleårstider #puffgyldendal #giveaway

Vi trekker en vinner 1. oktober!

Garn og knapper er sponset av Du Store Alpakka.

 

Foto: Anne Helene Gjelstad

Foto: Anne Helene Gjelstad

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS