inspirasjon fra Gyldendal forlag

Vårens vakreste strikkebok: Strikk fra Gustav og Berta

Foto: Elin Sire

Foto: Elin Sire

 

hhGled dere alle dere som elsker å strikke vakre plagg til barn! Strikk fra Gustav og Berta inneholder 60 strikkeoppskrifter til små og store barn i alderen 0 til 12 år fra det helt enkle til de mer kompliserte strikkeplaggene.

Søstrene Eli Østgård og Mette Harbo har til sammen elleve barn, og har strikket siden de var små. Sammen driver de den populære bloggen Gustavogberta.blogspot.no. Strikk fra Gustav og Berta er duoens andre bok og en naturlig oppfølger til den populære boken Strikk til smårollinger. Her viderefører søstrene sin forkjærlighet for den trendy retrostilen innen strikking, de finner inspirasjon fra gamle fotoalbum og lager plaggene på nytt med sin egen vri. Men de har også latt seg inspirere av dagens motebilde og laget plagg med et mer moderne snitt. Til sammen blir dette en bok fylt av vakre og praktiske plagg og tilbehør som alle er klassiske og tåler tidens tann.

Hver oppskrift er merket med vanskelighetsgrad. Alle oppskrifter er gjennomgått av fagkonsulent.

BLA I BOKEN:

Om forfatterne:
Eli Østgård (født 1969) og Mette Harbo (født 1975) driver den populære bloggen Gustavogberta.blogspot.no. Eli er utdannet hjelpepleier og er bosatt i Drammen, Mette er utdannet gullsmed og bor i Stavanger.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS