inspirasjon fra Gyldendal forlag

To raske pinner – årets første strikkebok!

Foto: Sofie Ødegård

Foto: Sofie Ødegård

Strikkeåret er i gang, og i disse dager kommer årets første strikkebok fra Gyldendal inn på lager: To raske pinner av Kristin Wiola Ødegård. Boken er rett og slett et must i strikkeboksamlingen!

blaibok

Retromønster og kofter er populære trender, og denne boken er viet flere flotte oppskrifter i denne stilen. Men her finner du så mye mer. I tillegg til plagg med inspirasjon fra norske tradisjonsmønstre får du også oppskrifter på trendy og lettstrikkede plagg som finnes i dagens motebilde. Denne boken vil gi inspirasjon og strikkelyst til både nye og erfarne strikkere, og med Sofie Ødegårds fantastiske bilder blir plaggene presentert på en tøff og unik måte.

Foto: Sofie Ødegård

Foto: Sofie Ødegård

Designer og forfatter Kristin Wiola Ødegård presenterer hele 40 modeller i denne boken: gensere, jakker, kofter, ponchoer, skjerf og luer. To raske pinner inneholder mange og varierte prosjekter. Modellene er i hovedsak for dame, men du finner også modeller til herre, som bl.a. Retrogenser for gutta, Herrer i Hardanger og Hettegenser. Det er også noen oppskrifter på barneplagg.

 

To-raske-pinnerBoken inneholder også en grundig strikkeskole og en unik masketabell som hjelper deg hvis strikkefastheten ikke stemmer.

 

 

 

 

 


Onsdag 14. januar kl. 18 feirer vi bokslippet med catwalk hvor du får se modellene fra boken på Gyldendalhuset. Gratis inngang, lett servering og salg av Kristin Wiolas bøker. Velkommen!

Banner Strikkekveld

 

wiOm forfatteren: Kristin Wiola Ødegård (født 1970) er selvlært innen design. Hun jobber hos Tjorven Garn i Oslo og har levert design til garnprodusenter og magasiner i en årrekke. Hun har tidligere utgitt Strikk med raske pinner (2014).

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS