inspirasjon fra Gyldendal forlag

Strikk og gjør en forskjell!

Foto: Kristin Morseth

Foto: Kristin Morseth

Høstens store strikkekampanje og strikkedag den 8. november på Gyldendalhuset:

I dag morges ble landets byer kledd opp i oransje skjerf med påskriften «Til: en som fryser». Vi er stolte over at Gyldendal Norsk Forlag i år er med på kampanjen GLED EN SOM GRUER SEG TIL JUL, en årlig juleaksjon i regi av Kirkens Bymisjon. Kirkens Bymisjon er til stede for mennesker som strever med livet sitt, og tiden frem mot jul oppleves som ekstra tung for mange.

Foto: Kristin Morseth

Foto: Kristin Morseth

Bli med på høstens store strikkekampanje for Kirkens Bymisjons årlige juleaksjon, du også. Du kan bidra med hjemmestrikkede/heklede småplagg som votter, luer, sokker og skjerf, som igjen deles ut til gjester og andre brukere som sliter. Du bestemmer selv størrelse og farger på plaggene, men det anbefales at det strikkes i ull.
Les mer om aksjonen her.


STRIKKEDAG

Gyldendal Norsk Forlag arrangerer en åpen strikkedag lørdag 8. november fra kl. 14 på Gyldendalhuset på Sehesteds plass i Oslo, og du er velkommen til å levere inn plagg under dette arrangementet. Her vil du også treffe våre flinke og kreative strikkebokforfattere. Vi arrangerer blant annet en spennende workshop hvor du kan lære teknikken islandsk soloppgang av Anna Enge og Heidi Grønvold (damene bak pickles.no), populære strikkemodeller skal vises under en mannekengoppvisning, og det blir loddsalg hvor inntektene går til Kirkens Bymisjon. Bli med på et hyggelig treff, ta med garn og pinner – eller kjøp det fra standen til Nøstet Mitt som vil være til stede under hele strikkedagen.

 

3343

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS