inspirasjon fra Gyldendal forlag

Nytt nettsamfunn for strikkere

Strikkeklubben.no

 

For kort tid siden ble Strikkeklubben åpnet, et nettsamfunn for strikkere. Strikkeklubben består i dag av et forum der medlemmene har mulighet til å dele alt de strikker på,  hvilken oppskrift, garn etc. de bruker og hvor langt de har kommet med strikketøyet sitt.

Formålet med Strikkeklubben er å bli inspirert, finne andre som strikker, få gode råd og tips, vurdere nye fargekombinasjoner etc. I tillegg vil det etter hvert komme på plass en interaktiv strikkeskole, samt en markedsplass der medlemmene kan selge garn, utstyr og ferdigstrikkede plagg til hverandre.

 

Foto: Christina Møllen / Instagram: @strikkeklubben

Foto: Christina Møllen / Instagram: @strikkeklubben

 

Primus motor for Strikkeklubben er Christina Møllen (34) fra Oslo. Christina er utdannet klesdesigner, og har jobbet som designer og produktutvikler for blant annet Cubus, Bik Bok og Ugly Childrens Clothing. For et par år siden tok Christina steget, hun ønsket å starte for seg selv.

 

Christina Møllen

Christina Møllen

– Jeg er født og oppvokst med strikking og garn, og min store inspirasjon har vært min bestemor, som hadde så garndilla at hun bokstavelig talt fylte hele rom fra gulv til tak. Jeg synes det er spennende med sosiale nettverk, og har lenge hatt en ide om å starte en strikkeklubb på nettet hvor strikkere på alle nivåer kan møtes og skravle om strikking og andre saker. Litt som man gjør i en «fysisk» strikkeklubb, forteller Christina.

 

Strikkeklubben har allerede over 600 medlemmer.
Vil du bli medlem? Meld deg inn her!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS