inspirasjon fra Gyldendal forlag

Ny strikkebok: Strikk meg!

Strikk meg

Er dette høstens fineste strikkebok? I Strikk meg! av Marianne Jansson Bjerkman finner du 70 fristende oppskrifter, til baby, barn og voksne.

 

blaibokMarianne er kjent under instagramaliaset @knitsandpieces og står bak de allerede svært populære mønstrene Snøløv og Mary. I denne boken deler hun disse og mange andre nye, spennende mønstre. Oppskriftene er varierte og har spennende detaljer og vrier som man lett kan bli hektet på. Vanskelighetsgraden varierer fra helt enkle småplagg til litt større og mer utfordrende prosjekter. Felles for dem alle er at de har lettleste oppskrifter og lite avansert montering.

Flere ulike teknikker er representert i de ulike modellene, og enten du liker struktur-, mønster- eller flettestrikk, eller helt enkle glattstrikkede plagg, kan du finne et prosjekt som passer for deg.

pulsvanter
Selv sier Marianne at hun har laget alle plaggene med tanke på at de skal være morsomme å strikke og har særegne detaljer som gjør dem unike. Strikk meg! får det virkelig til å krible i strikkefingrene til Puff-redaksjonen, og vi håper at det samme skjer hos våre lesere!

kjoler og gensere

Marianne har selv tatt alle bildene i boken.

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS