inspirasjon fra Gyldendal forlag

Ny strikkebok fra Pickles!

Foto: Margrethe Myhrer

Foto: Margrethe Myhrer

blaiboken

 

Nå lanserer vi den superfine og morsomme strikkeboken Voksne ingen adgang. 60 fine strikkeoppskrifter av Anna Enge og Heidi Grønvold, damene bak konseptet Pickles.no. Boken kommer i både papirform (15. oktober) og som e-bok i iBooks Store (i november). E-boken er beriket med videoer for alle strikketeknikkene som brukes i boken. 

Forfatterne og designerne har boltret seg i barns lekeunivers og laget varme og fine klær som selv de mest standhaftige små ullhatere vil elske. Boken inneholder 60 oppskrifter på plagg og tilbehør til barn i alderen 0–10 år med alt fra fekjoler til fjøsdresser, friergensere og ridderluer. Plaggene er inspirert av barns lek og ment for både hverdag og fest.

 

Se video om boken her!

 

Dette skriver Anna og Heidi selv om boken og konseptet:

«Denne boka er veldig annerledes enn de foregående. Ingen av de hele 60 mønstrene er publisert før – altså flunka nye. Dessuten har vi jobbet mye mer konseptuelt, som har vært utrolig morsomt for oss. Vi satte et overordnet tema for boken, og bestemte oss for å utforske barns lekeunivers, der barn bare er barn, og vi voksne ikke slipper inn. Etter et lass med ideer endte vi opp med 5 kapitler: Ville vesten, Til seters, Slott og palass, Brød og sirkus og På galeien. Ut fra disse har vi jobbet med klær med smarte konstruksjoner og morsomme detaljer, som barn vil ha lyst på og som voksne har lyst til å strikke. De fleste oppskriftene er for nivået øvet, og dette er nok ingen nybegynnerbok, selv om det også finnes veldig enkle prosjekter her.»

 

Les også:  Intervju med damene bak Pickles

 

Voksne-ingen-adgang.-60-fine-strikkeoppskrifter_hd_image

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS