inspirasjon fra Gyldendal forlag

Ny sybok: HEILT SPESIELL. Sy til liten og stor

tilpuff

 

blaibok

I denne boken syr Kristin Thorsnes (Heilt Spesiell) videre og inspirerer deg til å lage søte, tøffe og praktiske klær til baby og barn. Her finner du også fine plagg til dame og herre som skjørt, bukser, T-skjorter og kjoler. Alle plaggene er sydd i myke stoffer som passer perfekt til aktive barn – og voksne. Boken inneholder 44 oppskrifter, og mønstrene kommer i størrelse 50 til 152 cl for barn, og XS til XXL for voksne.

Kristin har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Med på kjøpet får du mønsterark i full størrelse.

Dette er boken for alle som vil lære å sy eller allerede elsker å sy, både nybegynnere og erfarne.

Kristin har tidligere utgitt syboken Heilt Spesiell og Jubel. Sy glade klær til glade barn i samarbeid med Ane Sund.

 

KONKURRANSE!

Heilt-Spesiell.-Sy-til-liten-og-storAkkurat nå har Kristin en konkurranse på sin Instagram-konto, @heilt_spesiell, hvor du har muligheten til å vinne en fin stoffpakke sponset av Kjekk & Søt.

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på Kristins Instagram-konto, dele bildet av omslaget av hennes nye bok, og tagge med #heiltspesiell #heiltspesiellsybok #puffgyldendal.

 

2

Foto: Kristofer Ryde

Foto: Kristofer Ryde

Foto: Kristofer Ryde

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS