inspirasjon fra Gyldendal forlag

Ny bok: Strikk i all enkelhet

Foto: Nathan W. Lediard

Foto: Nathan W. Lediard


Marte Helgetun

GJESTEBLOGG:
Det er snart påske, og en fin anledning til å sette seg i solveggen med strikkepinner og deilig, mykt garn. Den nye boken min Strikk i all enkelhet inneholder 30 enkle oppskrifter som egner seg til slike dager. Har du ikke prøvd deg på lue med øreklaffer og flette ennå, har du et perfekt, lite prosjekt som du strikker på en kveld.

I Strikk i all enkelhet finner du modeller med klassiske snitt både til gutter og jenter – gensere, jakker, lange og korte bukser, vester, luer, skjerf, kjoler og skjørt i størrelsene 1–6 år. Boken er laget i samarbeid med Du Store Alpakka og tidligere solgt som et eget hefte. I boken er det fire nye oppskrifter.

blaibok

ferdigluer_marteh

Foto: Nathan W. Lediard

Denne boken er veldig spesiell for meg. Det er datteren min Ellen som har fått plassen på forsiden denne gangen. Hun var i magen min da de første modellene i boken ble fotografert.

 

Bokturné!

Torsdag 5. mars inviterte jeg til boklansering på gårdsbutikken her i Austistua Skei i Surnadal.

Tirsdag 10 mars blir jeg å finne hos Husfliden på Lillehammer. Det starter kl 18.30, og det kan se ut som det blir en «strikkekaffe» litt utenom det vanlige. Jeg håper på å se mange av dere der. Der forteller jeg litt om boken «Strikk i all enkelhet», og viser fram noen av modellene fra boken. Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvordan drømmen min ble til virkelighet.

Onsdag 11. mars skal jeg og Siri Brodersen finne på noen sprell i butikken hennes på Frogner. Dit tar jeg med den nye boken min, noen av modellene fra boken og lager meg en liten miniutstilling. Opplegget er ikke helt spikret enda, men moro blir det. :) Adressen er Colbjørnsensgate 14, Oslo. 

Håper vi ses!

Vennlig hilsen,
Marte Helgetun

33

Foto: Nathan W. Lediard

2 Responses to “Ny bok: Strikk i all enkelhet”

  1. Grete Jenssen

    Hei,lurte på om det går ann å få kjøpt en oppskrift fra Boken??

    Svar
  2. Ann Kristin Gjerde

    Hei Grete. Disse oppskriftene selges dessverre ikke enkeltvis. Hilsen Ann Kristin

    Svar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS