inspirasjon fra Gyldendal forlag

Bokbad under Oslo Strikkefestival

strikk

 

Sett av fredagskvelden og bli med på et morsomt og uformelt bokbad av forfatterne bak Gyldendals strikkedagbok – Kristin Wiola Ødegård, Marte Helgetun, Paelas og Marianne Jansson Bjerkman.

Kveldens badeverter er Marthe Burgess og Marthe Wold fra podcasten Marthe&Marthe. Strikkefestivalen finner sted på Deichmanske bibliotek, Arne Garborgs plass 4.

blaibok

Dørene åpner 19:00, bokbadet starter 19:30. Før og etter bokbadet har du mulighet til å se på modellene fra boka, slå av en prat med forfatterne og kjøpe et signert eksemplar av høstens må-ha-bok.

Meld deg på Facebook-eventet her!

 

gyldendals-strikkedagbok

Gyldendals strikkedagbok er en kombinasjon av en strikkeoppskriftsbok, den gamle (og kjære) skoledagboka og en notatbok. Hver måned finner du gode strikkeoppskrifter fra Gyldendals populære strikkebokforfattere. Oppskriftene varierer i vanskelighetsgrad og er til både baby, barn, dame og/eller herre.

NB! Arrangementet er åpent både for de med og uten festivalbillett. På grunn av brannrestriksjoner har Deichmanske en øvre kapasitetsgrense. Dersom den er nådd kan det være at en må vente i kø en liten stund, så det kan være lurt å komme tidlig. :)

 

Les mer om Gyldendals strikkedagbok:

Gyldendals strikkedagbok. En litt annerledes strikkebok!

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS