inspirasjon fra Gyldendal forlag

Konkurranse!

sym3

 

Vi ønsker adventstiden velkommen og feirer i samme slengen at et nytt opplag av syboken Heilt Spesiell og Jubel. Sy glade klær til glade barn er på lager.

424784_10150676613056077_1069026690_nNå kan du vinne en JANOME MYLOCK 644D inkl. jubileumspakke til en verdi av 4995,- fra Tonje Brodering AS!

 


Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

1) Å like Facebooksiden til Sysiden.no/Tonje Brodering

2) Å like Facebooksiden til PUFF

3) Å laste opp et bilde av noe du har sydd (gjerne fra boken Heilt Spesiell og Jubel) i kommentarfeltet under innlegget på PUFFs facebookside.


Vi trekker vinneren 16. desember.
I tillegg trekker vi to vinnere som får hver sin Heilt Spesiell og Jubel-bok.

Heilt-Spesiell-og-Jubel.-Sy-glade-klaer-til-glade-barn_hd_image

 

Del gjerne konkurransen med dine venner!

 

 

Lykke til :)

8 Responses to “Konkurranse!”

 1. Guro Lian

  Då er eg behørig påmeldt i konkurransen :) Håååper eg vinn symaskin, for eg ELSKER å sy (og vil gjerne ha enda meir tid til det no når fjerdeogminstemann blir større) :)

  Svar
 2. Therese H Myrstad

  Er nybegynner på å sy, ønsker meg veldig boka helt spesiel og jubel <3 Og overlock maskina, kommer sikkert godt med når jeg har kommet neg igang med å sy klær:):)

  Svar
 3. Anita Skulstad

  Hei! For en fin konkurranse :) Jeg var på Tonje Brodering AS for noen uker side og kjøpte meg skikkelig flott ny symaskin. Den jeg hadde var 55 år gammel og sang på siste verset. Det var nesten 25 år siden sist jeg sydde noe særlig så jeg var en smule usikker til å begynne med. Men nå har jeg sydd både adventkalender og flere kjoler til mitt lille barnebarn. Tenk å få vinne en overlock-maskin! Det hadde vert fantastisk.

  Svar
 4. Ida Hanedalen

  ÅÅÅ har så sykt lyst å vinnè! Går gravid, 1 mnd igjen og har derfor tatt opp syglednen mens jeg venter på den lille. Det er jo så gøy å sy barneklær, men er så strevsomt når man ikke har overlock marskin. Og har ikke rå til å kjøpe da det er massig med andre utgifter i forbinnelse med å få baby;) En overlock marskin hadde gjort både resultatet og tiden man bruker på å sy til et helt nytt nivå. Hadde hatt så mye glede av en slik marskin!! -smil-

  Svar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS