inspirasjon fra Gyldendal forlag

En kreativ høst går mot en kreativ vinter

Foto: Interiørbazar

Foto: Interiørbazar

GJESTEBLOGG:

Høsten er kanskje den mest kreative årstiden. Det er gjerne sånn at mørkere kvelder gir en god unnskyldning for å sitte inne og bruke kreativiteten, ikke sant? Jeg er så heldig å få vise frem noen av mine høst-diy her på Puff, og håper det kan gi deg inspirasjon og kanskje noe nye ideer.

 

Kongler på pinne

Liker du å bruke ting fra naturen, er høsten perfekt. Så fort høsten kommer, er det ut og samle små skatter fra naturen. Det blir ofte mye rart med hjem fra skogen, men det meste får jeg brukt til noe. Jeg er veldig glad i kongler og bruker de mye i prosjektene mine. Her har jeg limt kongler på en pinne. Bruk limpistol, så sitter de godt. En fin, liten detalj du kan bruke som pynt i vaser eller kanskje som bordpynt. Enkelt og fort gjort.

17

12

 

Stjerner og uro

Jeg er også glad i å bruke papir i mine prosjekter. Det gir uendelige muligheter når det gjelder form, mønster og farger.

Disse høststjernene er enkle å lage og fine å pynte med, og du kan bruke akkurat det mønsterarket og de fargene du ønsker:

26

48

 

Disse søte små husene bretter du av papir. De er beregnet til å stå som pynt, men jeg har i stedet laget de som en uro til barnerommet:

6

11

 

Lys til mørke kvelder

Her har jeg laget min egen lyslenke med stemningslys til mørke kvelder. Papirkubene tar litt tid å brette, men det blir kjempefint. En lyslenke med led-lys gir et nydelig lys. Det er viktig at du bruker led-lys som ikke blir varme. Et annet tips er å bruke cupcakes- eller muffinsformer.

Hovedbilde2

-

 

Fullstendig oppskrift til prosjektene finner du på bloggen min interiorbazar.blogspot.no.

 

Jeg får ofte høre at jeg er en kreativ person. Faktisk veldig kreativ til tider. Jeg har av og til så mange ideer og prosjekter i hodet at det renner litt over… Å bruke kreativiteten min og kunne inspirere andre er min store lidenskap og hobby, og gjennom bloggene mine og Instagram har jeg endelig en fin kanal hvor jeg får delt mine tips om interiør og DIY-prosjekter.

Jeg er mor til to barn, 6 og 11 år, og de er ofte med og bruker sin kreativitet sammen med meg. Barna er en stor inspirasjonskilde, og jeg blir også veldig inspirert av naturen. Jeg er veldig glad i farger. Jeg har ingen favorittfarge, men jeg ser at fargene jeg bruker gjerne endrer seg med årstidene. Jeg har mange fargesprell og prosjekter på bloggen og på Instagram, og håper å kunne dele inspirasjon og fargeglede også gjennom mitt nye prosjekt DIY Bazar. Du er hjertelig velkommen til å ta en titt.

Ønsker deg en fin og kreativ høst og vinter.

 

Hilsen Vibeke Alvestad Johansen

 

Bloggen min: www.interiorbazar.blogspot.no
DIY-bazar: www.diybazar.blogspot.no
Instagram: @interiorbazar

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS