inspirasjon fra Gyldendal forlag

Bok + app: Eventyrlige fletter og frisyrer

Foto: Sønvisen Bech

Foto: Sønvisen Bech

Søstrene Mia og Linda har laget årets vakreste flettebok!

Mia Charlotte og Linda Sønvisen Bech, som er henholdsvis 14 og 25 år, startet fletteeventyret sitt på Instagram for ca. ett år siden hvor de jevnlig legger ut bilder av fletter og frisyrer under profilen @aurorabraids. Nå kan du lære av dem hvordan du lager romantiske og trendy fletter og håroppsetninger for ulike hårlengder!

 

blaibok

Eventyrlige-fletter-og-frisyrer 2Boken har vakre og inspirerende bilder, instruktiv tekst og trinn-for-trinn-bilder. Den viser alle de grunnleggende teknikkene du trenger, og ved å kombinere disse, kan du skape vakre og iøynefallende fletter og frisyrer som er mye enklere enn de ser ut. Det er bare fantasien som setter grenser.

Søstrene har latt seg inspirere av sagaer og eventyr når de har designet sine særegne fletter med de mest fantastiske detaljer. Her finner du frisyrer som passer både til hverdag og fest.

 

Foto: Sønvisen Bech

Foto: Sønvisen Bech

 

Tilhørende app med videoer

Skjermbilde 2016-04-15 kl. 13.28.02
Flette er laget for iPhone og er basert på boken Eventyrlige fletter og frisyrer. Appen inneholder videoer til noen av fletteteknikkene, og viser deg trinn for trinn hvordan det gjøres. Flere videoer vil bli lagt til i appen etter hvert.

 

IMG_5125

 

 

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Abonner på denne feeden via RSS